Category: Predškolske grupe

Дечија недеља у вртићу и забавишту

У Дечијој недељи од 7. октобра  до 11.октобра дечица из вртића и забавишта су учествовала  у разним активностима Дечијег савеза, као и самостално. Цртањем кредама у боји, спортским активностима, маскенбалом, прављењем колача, цртањем сламчицама, драматизацијом бајке су завршили ову дечију манифестацију. Текст: А. Ходолич, М. Драгичевић, наставнице разредне наставе

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=3609

Деда Мраз у вртићу

Са позоришном представом ”Новогодишња чаролија” коју је извело луткарско позориште Лане из Кикинде стигао је и Деда Мраз. Дечица су била одушевљена представом као и деда Мразом, али највише поклонима.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=3122

Deda Mraz u zabavištu

Naše najmlađe drugare u vrtiću i zabavištu posetio je pravi, veliki Deda Mraz. Sa svojim pomoćnicima zabavio ih je prelepom pozorišnom predstavom u kojoj su svi uživali, a nakon toga podelio im je bogate paketiće i time izazvao široke osmehe na njihovim licima.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2460

Dan škole sa predškolcima

I predškolske grupe obeležile su Dan škole. Sa svojim vaspitačicama, u svojim prostorijama, proveli su jedan zabavan rođendanski dan pun igre i smeha.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2237

Dečja nedelja u vrtiću

Tokom Dečje nedelje vaspitačice u našoj školi su sa svojom decom priredile niz aktivnosti. Pošto je tema Dečje nedelje „Porodica i podrška porodice“, nedelja je započeta razgovorom o porodici, njenom značaju za decu kao i o ulozi dece u okviru porodice. Organizovan je i maskenbal sa najrazličitijim kostimima koji su prodefilovali modnom pistom, i to …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2184