Category: Dečji savez

Drvo generacije

Ove školske godine učenici 1.1 i 1.2 odeljenja su posadili svoje drvo generacije. Sa  zadovoljstvom su odabrali mesto gde će da raste sadnica lipe i  s radošću su pomogli domaru oko sadnje. Na ovaj način su potvrdili koliko brinu o svojoj okolini i uređenju školskog dvorišta.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=4359

Добродошли у Дечији савез!

У склопу Дечије недеље, петак је био предвиђен за пријем првака  у Дечији савез. Овај догађај био је скромнији, програм се састојао од неколико тачака и трајао је пола сата. Прваци  су добили беџеве,  Добродошлицу и бомбоне.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=4298

Три прасета

Четвртог дана Дечије недеље у фискултурној сали  је   одиграна дечија  позоришна представа ,,Три прасета“ . Извели су је глумци из Дечјег позоришта “Лане” у Кикинди. Представу су са осмехом на лицу пратили најмлађи – предшколци, као и ученици разредне наставе.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=4294

Јесен, дама богата!

У оквиру Дечије недеље среда је  обележена маскенбалом мотивима јесени . Ученици у разним маскама шетали су околином  школе, па су и остали суграђани имали прилику да виде ову манифестацију.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=4290

Раздрагани змај

У уторак 6.  октобра, у склопу Дечије недеље, под слоганом “Подељена срећа, два пута је већа”  ученици разредне наставе  су заједничким снагама осликали реп веселoг и раздраганог змаја на паноу у ходнику школе.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=4280