Category: Dečji savez

Кад заволиш музику…

Ђачки парламент и Дечији савез су 30. новембра по четврти пут организовали концерт чланова   клуба  гитаре “Акорд “и ученика наше школе. Оснивач и председник клуба Марко Шалић довео је три ученика из Бачке Паланке. Чланови ове групе су ученици наше школе Јурај Дургалa и Викториа Чобрда. Својим другарима су се први пут представили свирајући гитаре. …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=5326

Шта скриваш, контејнер?

Развијање еколошке свести и мeђупредметне  компетенције Одговоран однос према околини један је од приоритетних циљева рада наше школе. О томе сведоче бројне акције организоване  током сваке школске године. Једна од таквих акција је и сакупљање старе хартије, лименки и најлона. Акција је реализована у школском дворишту уз учешће свих одељења разредне и предметне наставе, као …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=5262

Пријем првака у Дечији савез

Последњи дан Дечије недеље био је дан ученика првог разреда.. Старији другари: ученици другог, трећег и четвртог разреда припремили су за њих пригодан програм који се састојао од рецитација, песама, скечева и игара. Прваци су на овај начин постали чланови велике школске породице – Дечијег савеза.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=5244

Пано на тему Дечије недеље

Ученички парламент и ученици виших разреда су такође учествовали у активностима током Дечије недеље. На тему: „Шта детету треба, да расте до неба“ написали су пароле о љубави, пријатељству, породици, којима су улепшали пано у ходнику школе..

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=5241

Јесењи крос

Трећи дан Дечије недеље протекао је у знаку спорта. На терену фудбалског клуба “Славија”  одржан је јесењи крос. Сви ученици од првог до осмог разреда такмичили су се у брзом трчању. Најбољи су се радовали освојеним медаљама.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=5235