October 2016 archive

Naša prva likovna kolonija

U sklopu obeležavanja 50 godina od osnivanja škole u sredu 12.10.2016.g. održana je naša prva likovna kolonija. U holu škole slikali su naši bivši učenici, kao i učenici sadašnji. Za naše učenike to je bio poseban doživljaj, jer su prvi put imali priliku da na ovaj način izraze svoj talenat i svoje interesovanje za ovaj …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2558

Sanjari otvorenih očiju

Dana 10.10.2016.  u svečanoj sali škole održana je promocija Zbornika dečje proze “Sanjari otvorenih očiju”. Zbornik sadrži literarne i likovne radove naših bivših i sadašnjih učenika. Promociju su uveličali sadašnji učenici prigodnim programom, a bivši učenici svojim prisustvom. Na promociji su proglašeni i nagrađeni najbolji literarni i likovni radovi na konkursu raspisanom povodom Dana škole. …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2550

Maskenbal

Oni najmlađi, predškolci i zabavištanci, obučeni u najrazličitije kostime i maske su defilovali po auli vrtića. Sreli su se: Crvenkapice, princeze, majstori, bubamare, gusari, kornjače, pčelice,… Osmeh na njihovom licu je bila potvrda da je promenada uspela.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2597

Prvaci u Dečijem savezu

Kao kruna Dečije nedelje u petak smo prvake primili u Dečiji savez naše škole. Ova svečanost je bila obeležena prigodnim programom koji su im priredili stariji drugari. Nastupali su recitatori, plesači, pevači, glumci i pokazali šta su naučili u školi. Na kraju je svaki prvak dobio Dobrodošlicu, bedž i slatkiše.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2592

Mađioničarska predstava

Četvrtog dana je u našoj školi gostovala mađioničarska predstava iz Novog Sada. Predškolci i učenici nižih razreda su sa velikim interesovanjem pratili i aktivno sarađivali pri izvođenju trikova. Učenici su bili oduševljeni i srećni, a posebno kada se na pozornici pojavio pravi mali, sivi zeka.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=2588