May 2013 archive

Novi uspeh naše škole

Treću godinu zaredom naša škola ostvarila je uspeh u realizaciji projekta “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” osvojivši drugo mesto u pokrajini. U okviru projekta škola je realizovala niz aktivnosti: edukacije učenika, nastavnika, roditelja učenika i građana Pivnica, kompostiranje, uređenje škole i njene okoline, obeležavanje značajnih datuma, uključivanje u akciju “Limenka po limenka”, izgradnja …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1476

Ulepšavanje Pivnica

Učenici sedmog razreda su 24. maja 2013. godine učestvovali u akciji sađenja cveća na času građanskog vaspitanja. Ova akcija  je realizovana uz pomoć Mesne zajednice Pivnice. Učenici su uspešno završili akciju i ostvarili njen cilj –  ulepšati Pivnice.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1462

Konkurs u fotografiji i kratkom filmu

Na konkursu “fotografije i kratkog filma učenika škola sa slovačkim nastavnim jezikom 2013” je učestvovao i naš učenik petog razreda Ivan Kubinjec i osvojio je 2. mesto u kategoriji digitalna fotografija.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1450

Naše 4.1 – SuperOdeljenje

Dana 11. maja 2013. u našoj školi održano je finale takmičenja za najbolje odeljenje u okviru projekta “SuperTrieda” (Superodeljenje). “SuperTrieda” je evropski projekat koji se sprovodi u Slovačkoj Republici, a čiji cilj je animiranje učenika u oblasti likovne, muzičke, i scenske umetnosti. Učenici prikazuju određenu temu, koja je unapred poznata, a svaki učenik iz odeljenja …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1423

Naša škola br. 21

Povodom Republičkog takmičenja iz slovačkog jezika iz štampe je izašao novi broj našeg školskog časopisa “Naša škola” tematski posvećen ovom događaju. Osim učeničkih radova u njemu predstavljamo našu školu, naše mesto, naše uspešne učenike, ali i učesnike pomenutog takmičenja. Časopis možete da prelistate ako kliknete na sliku pored teksta.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1417