May 2013 archive

May 31 2013

Novi uspeh naše škole

Treću godinu zaredom naša škola ostvarila je uspeh u realizaciji projekta “Za čistije i zelenije škole u Vojvodini” osvojivši drugo mesto u pokrajini. U okviru projekta škola je realizovala niz aktivnosti: edukacije učenika, nastavnika, roditelja učenika i građana Pivnica, kompostiranje, uređenje škole i njene okoline, obeležavanje značajnih datuma, uključivanje u akciju “Limenka po limenka”, izgradnja …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1476

May 31 2013

Ulepšavanje Pivnica

Učenici sedmog razreda su 24. maja 2013. godine učestvovali u akciji sađenja cveća na času građanskog vaspitanja. Ova akcija  je realizovana uz pomoć Mesne zajednice Pivnice. Učenici su uspešno završili akciju i ostvarili njen cilj –  ulepšati Pivnice.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1462

May 24 2013

Konkurs u fotografiji i kratkom filmu

Na konkursu “fotografije i kratkog filma učenika škola sa slovačkim nastavnim jezikom 2013” je učestvovao i naš učenik petog razreda Ivan Kubinjec i osvojio je 2. mesto u kategoriji digitalna fotografija.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1450

May 24 2013

Naše 4.1 – SuperOdeljenje

Dana 11. maja 2013. u našoj školi održano je finale takmičenja za najbolje odeljenje u okviru projekta “SuperTrieda” (Superodeljenje). “SuperTrieda” je evropski projekat koji se sprovodi u Slovačkoj Republici, a čiji cilj je animiranje učenika u oblasti likovne, muzičke, i scenske umetnosti. Učenici prikazuju određenu temu, koja je unapred poznata, a svaki učenik iz odeljenja …

Continue reading

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1423

May 22 2013

Naša škola br. 21

Povodom Republičkog takmičenja iz slovačkog jezika iz štampe je izašao novi broj našeg školskog časopisa “Naša škola” tematski posvećen ovom događaju. Osim učeničkih radova u njemu predstavljamo našu školu, naše mesto, naše uspešne učenike, ali i učesnike pomenutog takmičenja. Časopis možete da prelistate ako kliknete na sliku pored teksta.

Permanent link to this article: https://www.15oktobar.edu.rs/?p=1417